Logo Perfri
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Bart de Gans

Bart de Gans
Receptuur voor succes.

Op 14-jarige leeftijd startte hij zijn loopbaan bij de lokale bakkerij in de plaats waar hij geboren en getogen is, Meerkerk. Om zich verder te ontwikkelen koos Bart ervoor om bij gerenommeerde patisserieën en chocolaterieën te gaan werken. Gedurende zijn loopbaan liet hij zich graag inspireren door chefs en patissiers, maar ook door experts buiten zijn vakgebied. In 2015 startte Bart en Willeke hun eigen bedrijf ‘Perfri Chocolate & Pastry’.  

Neem contact op
Bart de Gans van Perfri
Werk van Bart
Authentieke recepten reinvented.
Diensten
Proces begeleiding
Product ontwikkeling
Gastlessen
Contact
Kennis is macht.

Bart is onder andere bekend als winnaar van ‘De lekkerste bonbon van Nederland’, chef bij De Dessertclub en is regelmatig te vinden in het ‘So Good’-magazine. Met twintig jaar ervaring geeft Bart zijn kennis via masterclasses en workshops graag door aan toekomstige vakgenoten en geïnteresseerden.

De lessen die Bart tijdens zijn opleidingen volgde, geeft hij nu zelf. Bart helpt organisaties in binnen- en buitenland met uitdagingen rondom productontwikkeling en procesbegeleiding. Kennisdeling is een groot goed waar Bart zich graag voor inzet. Zijn motto: ‘Kennis is macht, vermenigvuldigen is kracht.’